CL og fransk i folkeskolen - Borresen, Fabienne Baujault; Rosenkvist, Josefine (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
I franskundervisningen i folkeskolen er CL blevet et hyppigt anvendt redskab. Der er mange...