At styrke ved at afskaffe dansk som andetsprog i læreruddannelsen - Esmann, Sofia (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Den nuværende læreruddannelse, der er under revision, er fra 2007. I denne læreruddannelse indgår sprogfaget...