Den Mentale Bro – en regional læringspakke i tysk sprog og kultur - DARYAI-HANSEN, PETRA; BARFOD, SONJA; HVIDTFELDT, SUSANNE (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Projektet Den Mentale Bro er udviklet på Roskilde Universitet af undervisere fra lics, center for...