Klædt på til at bruge engelsk som undervisningssprog - KNUDSEN, SOPHIE SWERTS; WESTBROOK, PETE (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Workshops for studerende og lærere ved Københavns Universitet