Akademiske ord og fraser – et nordisk projekt - HENRIKSEN, BIRGIT; JAKOBSEN, ANNE SOFIE (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Hele vejen gennem uddannelsessystemet møder elever og studerende det skolerelaterede sprog.....