Den nordiske diskurs og den gode praksis - Vedel, Peter Villads (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Det kan anbefales at læse rapporten »Integration gennem voksen- og efteruddannelse« (Wahlgren m.fl. 2010), der...