Buschaufførsprog - PEDERSEN, MICHAEL SVENDSEN (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2022)
Mange af de kursister der uddannes til buschauffører i Danmark, har anden etnisk baggrund end dansk, og en del af dem har brug for at få videreudviklet deres....