Åbne Sider - Nabosprog i Europas børnehaver - Pedersen, Karen-Margrethe (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2012)
Hvad taler de, spurgte en lille pige sin mor da de sad i bussen i Aarhus. Spørgsmålet gik på [...]