Elektroniske undervisningspakker på Japanstudier - Takanabe, Keiko (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2012)
Undervisningsforløbene på Japanstudier på Københavns Universitetet varer to gange 14 uger om året, [...]