Cultural Studies og kritisk diskursanalyse i 8. klasse - Svarstad, Lone (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2015)
I forbindelse med et ph.d.-projekt1 om interkulturel kompetence i engelskundervisningen [...]