Tidlig fransk og tysk – hvordan kan forskningsanbefalinger for den tidligere sprogstart omsættes til undervisningspraksis? - Daryai-Hansen, Petra; Gregersen, Annette; Lundh, Susanne; Mesic, Selma (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
I denne artikel tager vi afsæt i skolens praksiserfaringer med tidlig sprogstart i fransk [...]