Åbne Sider På opdagelse i elevernes sproglige repertoirer – på vej mod en heteroglossisk fremmedsprogsundervisning? - Wolf, Gabriele (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Når eleverne i skolen starter på fremmedsprogsundervisningen – uanset om der er tale om engelsk i 1. eller 3. klasse eller [...]