Latin-Amerika i lærebøker i spansk Hva formidles og hvilke stemmer kommer til orde? - Eide, Liv (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Spørsmålet om hva en lærebok skal inneholde, og hvilke kunnskaper og verdier som bør formidles, er til tider [...]