Alle har en historie at bygge, fortælle, gengive og skrive LEGO som læringsværktøj - Aaes, Jette (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Til skolesystemer verden over har LEGO Education introduceret et nyt læringsværktøj, StoryStarter, som [...]