Mellem børsen og katedralen Produktion af læremidler i et forlagsperspektiv - Madsen, Helle; Deden, Helene (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2014)
Om antagelseskriterier Hvilke kriterier sætter forlaget for produktion [...]