Letland finder sine sprog: Læreplansimperialisme/læreplansidealisme - Gjaldbæk, Kirsten; Jonas, Kurt (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1995)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.