Videnskabssproglige tekster i tyskundervisningen: - ideer til en pragmatisk indgang - Andresen, Martina (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2001)
Artikel ved rubrikken ”Åbne Sider” i tidsskriftet.