"Italiensk for begyndere": Om dogmer i film og i fremmedsprogspædagogik - Haastrup, Kirsten (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2001)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.