Anmeldelse af Lærer alle dansk på samme måde? En længdeundersøgelse af voksnes tilegnelse af dansk som andetsprog - Hagel-Sørensen, Anette (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1998)
Anmeldelse: Karen Lund: Lærer alle dansk på samme måde? En længdeundersøgelse af voksnes tilegnelse af dansk som andetsprog, 1997