Retorik: hvad kan faget bruges til? om retoriske lærerkvalifikationer - Kofod, Jens-Jørgen; Tilling, Claus (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1996)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.