AP på godt og ondt - Geist, Hanne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
Almen Sprogforståelse, AP, er en nyskabelse af en helt speciel art. Det er ambitiøst tænkt: et lille lingvistikum. For faktisk omfatter AP stort set samtlige lingvistiske niveauer. (...)