Dansk på mobilen - Rybner, Lene; Bo-Kristensen, Mads (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
Mobile medier som mobiltelefoner, håndholdte computere og mp3-afspillere i dansk som andetsprog er blevet en del af mange voksnes hverdag. I denne artikel giver vi et bud på, hvad m-læring er, og hvilke potentialer m-læring har. Til brug her- for inddrager vi begreberne ‘m-læringsværkstøjer’, ‘m-lærings- materialer’ og ‘m-læringsscenarier’. Artiklens eksempler er hentet fra dansk som andetsprog for voksne. (...)