Skriften på skærmen - Bo-Kristensen, Mads (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
I denne artikel beskæftiger vi os med det hastigt voksende område: Online miljøer i dansk som andetsprog for voksne. Disse miljøer er overvejende skriftbaserede. Vi vil give et bud på, hvordan underviseren etablerer fællesskaber og relationer med kursister i online miljøer. (...)