En sprog- og uddannelsespolitisk dagsorden for dansk som andetsprog - Neergaard, Poul (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2007)
Dansk som andetsprog (DSA) som fagområde ændrer i disse år karakter. Der er rig- tig gode grunde til at være optimistisk på områdets vegne, men det kræver nye måder at tænke fagets rolle i samfundet på. Det er ændringer, som kan være med til at give området en stærkere sprog- og uddannelsespolitisk profil. Denne profil vil kunne bringe sprogcentrene i en ny strategisk position og give underviserne nye muligheder for at udøve deres fag. (...)