På rejse i nordisk nabolitteratur - Friedrichsen, Annegret (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2007)
Som forskningsbibliotekar i litteratur og sprog har jeg i den senere tid fået flere henvendelser, der drejer sig om nordisk nabosprogsundervisning og vejledning til at finde litteratur og internetmateriale om emnet. Det er da også et erklæret formål for faget dansk i folkeskolen, at: (...)