Vigtige skridt mod professionaliseringen af dansk som andetsprog for voksne - Vedel, Peter Villads (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Lærerne i dansk som andetsprog for voksne fik – som det fremgår af fremstillingen i Karen Lunds artikel – trods undervisningsopgavens vigtige placering i introduktio- nen af udlændinge til det danske samfund først så sent som i slutningen af 1990’erne udviklet deres faglige identitet som undervisere i dansk som andetsprog og kultur pædagogik. (...)