Romani: anerkendt mindretalssprog mange steder i Europa, men ikke i Danmark - Bakker, Peter (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Romani er det sprog, der tales af et flertal af verdens romaer, også kendt som sigøj- nere, sandsynligvis af mere end fem millioner i verden, og af nogle tusinde i Dan- mark. (...)