Danskundervisning i Dubai - Johannson, Susanne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Når man som familie bosætter sig i udlandet, følger der en masse udfordringer med. En af dem er, at man skal forholde sig til børnenes brug af deres modersmål. Den sproglige kunnen er nemlig af stor betydning for, hvordan børnene er stillet uddan- nelsesmæssigt ved en eventuel tilbagevenden til Danmark. (...)