Sprogpolitisk klimaks - Nielsen, Jørgen Christian Wind (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Torsdag den 2. oktober 2008 havde sproginteressenterne sat hinanden stævne i Den Sorte Diamant, Blixen-salen på Det Kongelige Bibliotek. Oplægget til stævnet var en drøftelse af rapporten “Sprog til tiden” fra foråret 2008, udarbejdet af Sprogud- valget på vegne af Kulturministeriet. (...)