At skrive kinesisk – mere end blot et penselstrøg? - Kirkebæk, Mads (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Formålet med artiklen er at give en kort introduktion til det kinesiske skriftsystem og de udfordringer, danske studerende står over for, når de skal i gang med at skrive kinesisk. (...)