Interaktion, investering og identitetskonstruktion: Kontekst og skrivning på andetsproget - Larsen, Sanne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Hvordan påvirker konteksten det at lære at skrive på et fremmed- eller andetsprog (L2)? Efterhånden som forskere i stigende grad har vendt deres opmærksomhed mod de sociale aspekter af skrivning på L2 er vi blevet bedre rustet til at svare og agere på dette spørgsmål. (...)