Parallelsproglighed på Københavns Universitet - Stæhr, Lars Stenius (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Når man vil kigge nærmere på sprogs status i universitetsverdenen, er det vigtigt at skelne mellem 1) sprog som arbejdssprog på universitetet og 2) sprog som universi- tetsfag. I denne artikel vil jeg fokusere på det første ved at stille skarpt på Køben- havns Universitets nyoprettede Center for Internationalisering og Parallelsproglighed. (...)