Tysk i folkeskolen - Duarte, Eleonora (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Hverken gymnasiet eller folkeskolen er statiske institutioner, og det er mit håb, at mine fremtidige elevers beskrivelse engang vil se anderledes ud, hvis eller når tysk- faget igen får sin plads som et meget vigtigt fremmedsprog i det danske uddannel- sessystem i folkeskolen og gymnasiet. (...)