Fransk i dag - Gregersen, Annette Søndergaard (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Fransklærerforeningen blev oprettet i 1936. I dag er foreningen organiseret med en fællesbestyrelse, der indbefatter en gymnasie-/HF-, en hhx-, en folkeskole- og en seminariefraktion samt en ad-hoc repræsentant for universiteterne. (...)