E-læring, andetsprog og integration - Bo-Kristensen, Mads (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
E-læring er en samlebetegnelse for alle tænkelige anvendelser af computeren og internettet i læringssammenhæng. Alt lige fra læring gennem tekstbehandling og online fællesskaber til mobil (m-læring) kalder vi e-læring. (...)