Nej til sproglig forsnævring! - Harder, Thomas (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Det er en udbredt erfaring på de humanistiske fakulteter, at kun ca. halvdelen af de studerende er i stand til at læse tysk eller fransk. Det er en markant forringelse i forhold til for et par årtier siden. [...]