“Ingen engelskkurser, tak!” - Denver, Louise; Jensen, Christian; Mees, Inger M.; Werther, Charlotte (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
I disse år presser de frie markedskræfter sig på i universiteternes verden. De højere læreanstalter har formuleret succeskriterier som tilsiger dem at stræbe efter det størst mulige optag blandt de bedste internationale studerende for at opnå en højere pla- cering på den internationale rangliste og måske også for at sikre institutionens øko- nomiske grundlag. [...]