Titler til task-baseret undervisning i tysk (Aufgabenorientierter Unterricht) - Bjargum, Nanna (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2001)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.