Danskerne og det islandske sprog: - den norrøne tradition i Danmark i et postkolonialt perspektiv - Sigurðardóttir, Aldís (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2004)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.