Anmeldelse af Opgave og tekst - Rasmussen, Lise Bruun (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2005)
Anmeldelse: Nanna Bjargum, Hanne Geist, Merete Vonsbæk: Opgave og tekst, Tyskforlaget 2003.