Aspekter af æstetisk kompetence: - faser i pædagogiske forløb med digte i fremmedsprogsundervisningen - Friedrichsen, Annegret (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2003)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.