Det skal fungere i praksis! Om udvikling af materialer til sprogundervisning i grundskolen - Nerlov, Lise (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2005)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.