K. E. Løgstrups eksistentielle fænomenologi - Pahuus, Mogens (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Artiklen kortlægger K.E. Løgstrups eksistentielle fænomenologi således som denne henter sit forlæg hos Heidegger og Hans Lipps, og det påvises hvorledes denne er fundamentet for det meste af Løgstrups tænkning.