Etikkonceptionen i Den etiske fordring - Fink, Hans (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Artiklen udfolder en fremstilling af etikkonceptionen hos K.E. Løgstrup og viser hvorledes Løg¬strup udviklede en særegen forståelse af den filosofiske etiks genstandsfelt og opgave – og denne sammenstilles med andre etikkonceptioner.