»I umiddelbarheden begynder det« - Løgstrups opgør med Kierkegaard - Andersen, Svend (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2005)
Denne artikel undersøger K.E. Løgstrups opgør med Kierkegaard nærmere. Den viser hvorledes Løgstrup førte sit opgør på Kierkegaards egne betingelser ud fra spørgsmålet om kristendomsforståelsen, eller hvad kristendom kon¬troversielt forstået er.