Indgreb i praksis - i anledning af Theodor W. Adornos 100-årsdag - Hagens, Tobias Garde (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2003)
Artiklen leverer en bred præsentation af Theodor W. Adorno i anledning af 100-året for hans fødsel den 11. september 1903. Med fokus på den filosofiske side af forfatterskabet behandles Adornos hovedværker, og de sættes i forbindelse med bl.a. filosofferne Edmund Husserl og Martin Heidegger.