På udkig efter de nye strategiske konfigurationer – Fra disciplinære teknikker til kampen for frihed og sikkerhed - interview med Jens Erik Kristensen - Nielsen, Henrik Borup (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2009)
På udkig efter de nye strategiske konfigurationer – Fra disciplinære teknikker til kampen for frihed og sikkerhed - interview med Jens Erik Kristensen