Bibliografi over Ulrich Becks tyske, engelske, norske, svenske og danske udgivelser - Christiansen, Allan (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2002)
Temaet afsluttes med en omfattende bibliografi over Becks udgivelser.