Quentin Skinner og problemer i at skrive den politiske tænknings historie - Krogh, Thomas (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2001)
Thomas Krogh diskuterer i sit bidrag hvilken betydning Skinners arbejde har haft for den politiske tænknings historie og påpeger samtidig de problemer, han mener, det rejser. I denne sammenhæng stiller han spørgsmålet om, hvordan den intellektuelle historie skal udføre, hvad han anser for et af dens mest grundlæggende anliggender: At overveje relevansen af de forskellige traditioner i vores fortid for vores moderne situation og problemer.