Kærligheden og de druknedes land – interview med Tiphanie Yanique - Nonbo Andersen, Astrid; Jensen Smed, Sine (Slagmark - Tidsskrift for idéhistorie, 2017)
Interview af Astrid Nonbo Andersen & Sine Jensen Smed